Köszöntő

Köszöntöm Önt Gödre település honlapján!

EgészséGödre! :)

Dél-Dunántúl és vele együtt Gödre különleges élményt nyújt az ide látogatóknak. Itt jön el az országban a leghamarabb a tavasz, és itt melengeti legtovább az őszi napsütés a lelket.

Gödre község nevét minden bizonnyal természeti adottságaiból, földrajzi helyzetéből kapta, ugyanis ha Kaposvár felől érkezve megállunk a dombtetőn, festői szépségű völgy látványa fogad bennünket.

Honlapunkról tájékozódhat településünk híreiről, közéletéről is és megismerheti a kedvelt idegenforgalmi helyeket és látványosságokat.

Bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is ellátogathat hozzánk.

Várjuk szeretettel!

Gelencsér Gábor
Polgármester

Legfrissebb híreink

Összetartozásunk Tüze

2020-06-01

Szent István király ezeresztendős keresztény államiságát a Kárpát-medencében Trianonnál pont egy évszázada zúzták szét, feldarabolva az országot.

Nyerjen megtakarítással

2020-05-12

A Magyar Államkincstár folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, melyek segítségével a családok minél szélesebb köre részére elérhetővé tudja tenni a biztonságos, hosszú távú megtakarítások lehetőségét, hogy a szülők a gyermekeikről történő anyagi gondoskodást mielőbb megkezdhessék.

Sváb Bál Gödre 2020.

2020-02-24

Tisztelettel meghívjuk és várjuk Önöket!

VI. Gödrei Fánksütő Verseny

2020-02-18

Töpörtyű után jól esik egy finom fánk!

III. Gödrei Töpörtyű- és Forraltbor Ünnep

2020-01-01

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Gödrei Töpörtyű- és Forraltbor Ünnep

Lamping József - könyvbemutató

2019-11-14

Gödre Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt 2019. november 21-én 16:00 órára a Gödrei Községi Könyvtárba H.Molnár Katalin - Lamping József A század eleji Kaposvár építésze című könyvének bemutatójára.

Hírarchívum »

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra