Bezárás

Magadért Sportolj

Címkék: Hírek, események

.

 

A Magyar Szabadidősport Szövetség 2018. március 1-én kezdte meg az EFOP 1.8.6 - 2017 kódjelű, "Magadért Sportolj" elnevezésű európai uniós programját. A három évre tervezett projekt keretein belül több mint 800 magyarországi településre terveztünk eljuttatni testmozgás aktivitásokat és tudás átadást annak érdekében, hogy eredményes szemléletváltást érjünk el a bevont települések lakosságának körében. Több mint 700 eseményt meg is rendeztünk, amikor is 2020-ban ezt a programot is átírta a pandémia, így megoldást kellett találnunk a projekt sikeres szakmai zárására. A programot felügyelő Irányító Hatósággal egyeztetve végül online mozgástartalmak és szakmai kiadványok megvalósítása mellett döntöttünk annak érdekében, hogy minél több emberhez eljuttathassunk olyan  tartalmakat, amelyek segíthetnek a rendszeres testmozgás gyakorlásában. 600 edzésvideó és 200 szakmai kiadvány szerepel a mozgaster.masport.hu oldalon, mely tartalmakat kifejezetten az EFOP 1.8.6 programba bevont települések lakosai számára készítettünk.

A felület használatát az EFOP 1.8.6 programba bevont települések lakosai számára tesszük nyilvánossá és térítésmentessé oly módon, hogy a tartalmak megtekintéséhez egy egyszerű regisztrációs folyamatot szükséges elvégezni. A regisztráció után minden tartalom hozzáférhető válik a felhasználók számára!

Hogy izgalmassá tegyük ezt a projektzáró időszakot, 2021. június 1. és 2021. július 31. között egy versenyt is szervezünk a projektbe bevont települések között, amelynek a végén az 5 - lakosság arányosan - legtöbb regisztrációt aktiváló település sporteszköz támogatást kap a Szövetségtől. Szóval hajrá Gödre, regisztráljunk minél többen!!!! :)

 

 

 

mozgástér Gödre.jpg


Vissza az előző oldalra