Bezárás

LOMTALANÍTÁS!

Címkék: Hírek, események

Tisztelt Lakosság!

 

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Gödre településen 2023. március 22. napján lomtalanítást fog végezni. Kérjük, hogy a lomokat kizárólag a begyűjtést megelőző napon 18.00 órától, a megjelölt reggel 5:00 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé.

Felhívjuk figyelmüket, hogy csak a lakosságtól eredő lomhulladék elszállítása biztosított. A lomtalanítás során az alábbi hulladékok kerülnek elszállításra: pl. kidobásra szánt háztartási berendezések, használati tárgyak, feleslegessé vált bútorok, konyhai felszerelések, nagy dobozok, szőnyegek, karnisok, függönyök, stb. A lomtalanítási napon ne tegyenek ki  elektronikai hulladékot, építési hulladékot, autóbontásból származó hulladékot, zöldhulladékot, kommunális, szelektív és üveghulladékot, valamint veszélyes anyagot!

A begyűjtőjárat adott utcában történő elhaladását követően kihelyezett, illetve a lomtalanítás során a nem megfelelőség miatt el nem szállított hulladékok elszállíttatása, ártalmatlanítása az ingatlantulajdonos kötelessége és felelőssége!

Lomhulladék és a lomtalanítás során ki nem helyezhető hulladékok lakossági mennyiségben egész évben ingyenesen leadhatók a lakossági hulladékudvarokban:

-          Kaposvári Hulladékudvar és Kaposvári Újrahasználati Központ a 610-es úton a taszári körforgalom előtt.

Nyitva tartás: kedd, csütörtök, péntek, szombat: 8:00 – 12:00, szerda: 8:00 – 19:00


Vissza az előző oldalra